ស្រាអង្ករខ្មែរ
លក្ខណៈពិសេស
- ផលិតពីអង្ករផ្កាម្លឹះ សរីរាង្គ ដែលមិនប្រើប្រាស់សាតុគីមី
- មេស្រាជាមេដែលធ្វើនៅក្នុងស្រុកខ្មែរ (ប្រើសារធាតុពីរុក្ខជាតិផេ្សងៗ)
- ផលិតតាមការដាំបាយ និងចំហុយ ហើយផ្អាប់
- ការផលិតមានអនាម័យខ្ពស់ និងមិនមានការលាយថ្នាំពុលអោយ មេខ្លាំងឡើយ
- កសិករជាអ្នកផលិត ហើយក្រុមការងារសេដាក ជាអ្នកត្រួតពិនិត្យគុណភាព. វេចខ្ចប់ និង ចែកចាយ
ប្រភព
- សហគមន៍ផលិតស្រានៅខេត្ដតាកែវ និងកំពង់ស្ពឺ
អត្ថប្រយោជន៍
- ទទួលបាននូវស្រាសុទ្ធ ១០០%
- មិនខាតបង់ថវិការពេលទិញស្រាមិនសុទ្ធល្អ
- មានស្ដង់ដាដឺគេ្រច្បាស់លាស់
- សំរាប់ថ្នាំផេ្សងៗ ពិសេសសំរាប់ស្ដ្រី