វិធីធ្វើជ្រក់ត្រចៀកជ្រូក និងជ្រក់ជើងមាន់

ជ្រក់ត្រចៀកជ្រូក និងជ្រក់ជើងមាន់ គឺធ្វើដោយមានគ្រឿងផ្សំដូចគ្នា ហើយជាមុខម្ហូបសម័យទំនើបនេះ ដែលគេធ្វើឡើងសំរាប់ជាគ្រឿងក្លែម ឆុងជាមួយមី ឬហូបជាមួយបាយក៏បាន។ អ្នកស្រី អ៊ឹម បូរ៉េត រស់នៅរាជធានីភ្នំពេញ ធ្លាប់ធ្វើជ្រក់ត្រចៀកជ្រូក និងជ្រក់ជើងមាន់ ឬចំរុះគ្នាក៏បាន បង្ហាញពីរបៀបធ្វើដូចខាងក្រោម។

The post វិធីធ្វើជ្រក់ត្រចៀកជ្រូក និងជ្រក់ជើងមាន់ appeared first on សហគមន៍សម្បូរសប្បាយ (ស៣).

ប្រភព៖ សហគមន៍សម្បូរសប្បាយ (ស៣)