បទពិសោធន៍ដាំដំណាំដំឡូងឈាមមាន់ (លោកយាយ ទុយ ទុំ)

ដំឡូងឈាមមាន់ គឺជាដំណាំដែលធន់នឹងភាពរឹងមាំស្ងួត មិនសូវជួបការលំបាកពីការបំផ្លាញសត្វ ចង្រៃ ងាយដាំ និងមិនចំណាយពេលថែទាំច្រើន។ កសិករដាំសម្រាប់ធ្វើជាអាហារបន្ទាប់បន្សំសម្រាប់បរិភោគក្នុងគ្រួសារដូចជា ស្ងោរហូប ឆឹងស្ករ ធ្វើជាការ៉េម យកទៅស្លការី ស្លឆ្លឹងជំនីជ្រូក ឬឆាជាដើម ទៅតាមតម្រូវការនិងការចូលចិត្ត។ នៅពេលនេះ ខ្ញុំសូមបង្ហាញជូនដល់បងប្អូនប្រជាកសិករនូវបទពិសោធន៍ដាំដំឡូងឈាមមាន់តាមរយៈការជូបសម្ភាសជាមួយលោកយាយឧបាសិកា ទុយ ទុំ រស់នៅភូមិ ចមពល ឃុំពពេល ស្រុកត្រាំកែវ ខេត្តតាកែវ ដោយលោកយាយមានបទពិសោធន៍ដាំដំឡូងឈាមមាន់បានយ៉ាងល្អ។ បទពិសោធន៍របស់គាត់ បង្ហាញជូនដូចខាងក្រោម។​

The post បទពិសោធន៍ដាំដំណាំដំឡូងឈាមមាន់ (លោកយាយ ទុយ ទុំ) appeared first on សហគមន៍សម្បូរសប្បាយ (ស៣).

ប្រភព៖ សហគមន៍សម្បូរសប្បាយ (ស៣)